Ohjeet onnistumiseen

Pumppaamoiden valinnassa kannattaa olla huolellinen. Oikein valittu pumppaamo on pitkäaikainen tuote ja kasvaa tarvittaessa vaatimusten mukaisesti. Muista että pumppaamon hankinta on väärä paikka säästää. Mitä enemmän hankit automaatiota, sitä enemmän säästät omaa aikaasi. Toisaalta liiallinen automaatio taas lisää huoltoja ja mahdollisia vikoja. Kääntymällä asiantuntijoiden puoleen varmistut siitä, että saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Sähköasennukset ovat tehtävä riittävän ammattitaidon omaavan henkilön toimesta. Varmista asentajalta että näin myös on. Yleisin pumppaamon käyttöhäiriö johtuu puutteellisesta tai jopa vaarallisesta asennuksesta. Kun pumppaamo sijaitsee etäämmällä pihapiiristä tai rakennuksista, varmista aina riittävä syöttökaapelin vahvuus. Käytä ensisijaisesti 3~vaihe pumppuja (voimavirta malleja). Valovirtaisen repijäpumpun käynnistysvirta on suurehko ja vaatii huomattavan kokoisen syötön.

Asennetun pumpun käytössä kannattaa vielä muistaa, että se menee tukkoon viemäriin heitetyistä roskista, terveyssiteistä ym. roskakoriin kuuluvasta tavarasta. Oikealla käytöllä säästyt ylimääräisiltä huolloilta ja korjauksilta.

Kalvorasiaa ei saa käyttää kannen alaisissa tiloissa.
Kalvorasiaa ei saa käyttää kannen alaisissa tiloissa.
Terveyssiteiden tukkima pumppu.
Terveyssiteiden tukkima pumppu.